„Windows 11“ vartotojai varomi į neviltį. Rodys reklamas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

infoguru 2024-04-26 18:08
Dar didesnei laimei, dabar jau galite drąsiai iš viso atsikratyti šios Microsoft varganos OS -> "Insert bootable Ubuntu/Debian/Arch Linux USB" -> "Language select" -> "Automatic install" -> jokios nevilties, jokių reklamų, jokių cloud accountų, jokių bereikalingų nustatymų, nemokamas LibreOffice, švari ir paprasta naudotojo sąsaja.
Senas kareivis 2024-04-26 18:40
Ar ant ubantu/ linuxų veikia Anglonas, Frankonas, Interleksis, DLKŽ bei Tildės Biuro žodynai?
mindaugas.vaitiekūnas 2024-04-26 19:38
Aha, aš irgi labai norėčiau, kad veiktų specifinis softas, skirtas dirbti su pramonine įranga O LibreOffice windows'uose sukasi pas mane nuo tų laikų, kai apie jį išgirdau. Iki tol buvo openoffice, kas iš principo beveik tas pats. Šiek tiek jo (Libre) meniu esu nepatenkintas - per daug blankūs mygtukai. Taip pat kvaili bug'ai calc spreedsheet'e (excel) susiję su spausdinimu/atvaizdavimu. Jeigu reikėtų dirbti su krūva lentelių, tai gal ir užknistų, bet kai poreikiams tereikia keletos, tai susitvarkau
Senas kareivis 2024-04-26 20:29
Sveiki, Mindaugai. LibreOffice yra daug parinkčių. Ar tai per Options, ar tai per Settings. Interfeisas pasidaro liuks. Ir mygtukus galima pasiryškint. Savo seseriai įdiegiau. Neatsidžiaugia.
MZ 2024-04-26 20:38
Visa gyvenima buva dos ir win naudotojas, bet pries metus mazdau mint susiinstaliavau ir jokiu bedu. Kasdieniniam gyvenimui super. Libre dirba, fee cadas dirba, i darba jungiuos per forticlient no problem namie linux i darbe per terminala window viskas ok. Visokie youtube ripinimai ir tt geriau nei win veikia. Kol kas sudetinga ismokt tas linux komandas ir suvokti medi, bet is principo pasiknises su helpais viska susitvarkiau ko reikejo. Is solidarumo pervedziau 5 eur ir jokiu f-ing reklamu ir tt. Cia tas pat kaip tel naudotis. Taip sakant alternatyvu tikrai yra tik reikia nebijot eksperimentuot :)
Senas kareivis 2024-04-27 00:02
to MZ. Sėdėjau per virtualkę ant pepermint. Apie forticlient žinau. Dėl VPN atsisėdot? Ripinimui iš youtubes užtenkta užrašyti ss prieš youtube. Gero žiūrėjimo. to Mindaugui:Anglonas - anglų- lietuvių kalbų žodynas. Frankonas - prancūzų - lietuvių žodynas. Interleksis - Tarptautinių žodžių žodynas. DLKŽ - Dabartinės lietuvių kalbos žodynas. Pramone net nekvepia:) Dar turiu Abbyy Lingvo 12 . Sumokėjau kadaise 200 litų. Super žodynų rinkinys. Dar turiu kompiuterį:)
Senas kareivis 2024-04-27 00:18
Sėdžiu ant Windows 7. Jokių problemų.