[Patarimas] Kaip išvengti ankstyvo pražilimo? Jums reikės vieno prieskonio  ()

Jeigu pastebėjote žilą plauką, neskubėkite jo šalinti ar bėgti į kirpyklą.



© LisaRedfern (Free Pixabay license) | https://pixabay.com/photos/gray-hair-grey-hair-signs-of-aging-1720827/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patarimas: naudokite iš laurų lapų pagamintą plaukų skalavimo skystį natūraliai plaukų spalvai išlaikyti. Kaip natūralus dažiklis pasitarnaus kava ir citrina.

Plaukų žilimas yra normalus ir natūralus procesas, kurio neturėtumėte gėdytis. Tačiau ne visi mėgsta žilus plaukus. Bandydamos užmaskuoti žilus plaukus, moterys ima juos dažyti, o tai gali pabloginti jų būklę. Jei nenorite rizikuoti, bet norite išlaikyti savo natūralią plaukų spalvą, galite naudoti paprastą namų receptą. Jums reikės laurų lapų. Nustebsite, tačiau šis natūralus ir pigus būdas gali būti labai efektyvus.

[Vokietija] Tik 119€ ir tokios galimybės! Fantastiškas belaidis dulkių siurblys. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux i7“)
3274 2

Nuostabiai žema kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Gausybė keičiamų antgalių, labai plačios panaudojimo galimybės

Puikių savybių modelis

Išsamiau

Laurų lapuose yra antioksidantų, kurie apsaugo plaukus nuo oksidacinės pažaidos, tai yra, žilimo. Laurų lapuose taip pat yra mangano, kuris skatina melanino, atsakingo už plaukų spalvą, gamybą. Iš šio prieskonio pagamintas skalavimo skystis gali padėti išspręsti dar tris plaukų problemas: puikiai pašalins riebalų perteklių, sumažins plaukų slinkimą ir turės maitinamąjį poveikį, suteikdamas plaukams sveiko žvilgesio.

Norėdami paruošti plaukų skalavimo skystį, jums reikės saujelės laurų lapų, pavyzdžiui, 5 vnt. Suberkite juos į dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu (užtenka 0,5 litro) ir palikite atvėsti pusvalandžiui.

 

Praėjus šiam laikui, išplaukite plaukus įprastu šampūnu, patepkite kondicionieriumi ir išskalaukite. Baigę procedūras naudokite paruoštą skalavimo priemonę. Nukoškite ir supilkite ant drėgnų plaukų per visą jų ilgį. Naudokite šį produktą kartą per savaitę.

Fiksuojančiam efektui taip pat galite naudoti naminę kaukę.

Sumaišykite 2 šaukštus kavos ir 1 šaukštą citrinos sulčių. Gauta mase tepkite drėgnus plaukus ir palikite 15 minučių, gerai išskalaukite plaukus. Kava veiks kaip natūralus dažiklis, o citrina sustiprins plaukus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(3)
(10)

Komentarai ()