[ŽT] „De facto tai jau nuspręsta.“ Jis ruošiasi bėgti  ()

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas visais įmanomais būdais stengiasi pademonstruoti, kad yra sveikas. Tačiau šaltiniai teigia, kad jo būklė yra sunki ir dabar jis stengiasi išsireikalauti valdžios tęstinumą savo klanui.


Putinas su Kadyrovu
Putinas su Kadyrovu
© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Ramzan_Kadyrov_in_2023#/media/File:Vladimir_Putin_with_Ramzan_Kadyrov_(2023-03-13)_2.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telegram“ kanalas „Maskvos skalbykla“ („Московская прачечная“) rašo, kad panašu, kad 16 metų amžiaus Ramzano Kadyrovo sūnus Adomas Kadyrovas, kuriam neseniai suteikti įvairūs apdovanojimai, ruošiamas vadovauti Čečėnijai. Iš pradžių jam talkins Adomas Delimchanovas.

Tačiau Čečėnijos ateitis nėra tokia aiški. Pasak šaltinių, de facto jau nuspręsta atimti privilegijuotą statusą iš Čečėnijos, kai tik Ramzanas Kadyrovas pasitraukimo iš žaidimo. Kadyrovo aplinkos laukia nepavydėtinas likimas. Gali būti, kad jis supranta, kad visi susitarimai dėl valdžios perdavimo ir saugumo garantijų Čečėnijai galioja tik tol, kol jis pats pajėgus valdyti. Bus eilė žmonių, norinčių išvalyti Čečėniją nuo Kadyrovo klano. Ir jų bus tiek regione, tiek Rusijoje.

[Vokietija] Tik 119€ ir tokios galimybės! Fantastiškas belaidis dulkių siurblys. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux i7“)
3274 2

Nuostabiai žema kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Gausybė keičiamų antgalių, labai plačios panaudojimo galimybės

Puikių savybių modelis

Išsamiau

Ramzanas Kadyrovas Saudo Arabiją ir JAE laiko alternatyvia vieta savo šeimai. Čečėnijos vadovas ypač suaktyvėjo po to, kai situacija su Rusijos gynybos viceministro Timuro Ivanovo areštu pademonstravo, kad neliečiamų nėra. Taigi, Kadyrovas turi būti pasiruošęs ir tam, kad jis gali netekti valdžios. Arba ji po jo mirties nebus perduota kitiems klano nariams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(337)
(18)
(319)

Komentarai ()