[ŽT] „Komandosai pasirengę.“ Ten prasidės Ukrainos kontrpuolimas  ()

Karo veteranas, Ukrainos atsargos majoras Oleksijus Hetmanas pakomentavo informaciją, kad Jungtinė Karalystė Ukrainai perduos naują pagalbos paketą, kuriame yra kelios dešimtys katerių.


Charkivo regionas po rusų atakos balandžio 26 d.
Charkivo regionas po rusų atakos balandžio 26 d.
© National Police of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Destructions_in_Derhachi_after_Russian_bombing,_2024-04-26_(02).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Komandosai“ pasirengę.Svarbiausia pagalvoti, kodėl mums duoda 60 katerių. Visi didžiavomės, kad apie 350 mūsų karių buvo apmokyti Britanijoje. Kalbame apie „komandosus“, kurie gali atlikti tam tikrus veiksmus iš jūros“, – sakė Hetmanas.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2222 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Jis priminė, kad Ukrainos kariai jau turėjo tokio patirties, kai išsilaipino okupuoto Krymo pakrantėje ir atakavo „Boiko bokštus“.

„O dabar mums suteikia katerių. Čia iš karto žiūrime į žemėlapį, matome Krynkus ir tą mažą placdarmą, kurį privalome plėsti. Čia komandosai, kariniai kateriai ir Ukrainos vadovybės pasisakymai, kad atmušus Rusijos puolimą mūsų kontrpuolimas greičiausiai vyks pietuose, rodo pasiruošimą būtent tokiems veiksmams“, – pridūrė Hetmanas.

(103)
(0)
(103)

Komentarai ()

Susijusios žymos: