„Bando paralyžiuoti judėjimą.“ Prasidėjo sunkiausias etapas. „Ruošiamas puolimas“  ()

Prieš didįjį puolimą įtampa Ukrainos fronte auga.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=754381570208257&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukšto rango Ukrainos saugumo šaltinis penktadienį AFP („Agence France Presse“) sakė, kad Rusija suintensyvino išpuolius prieš geležinkelių infrastruktūrą, siekdama sutrikdyti karinių krovinių, tarp kurių yra ir Vakarų pagalba, judėjimą, praneša „The Moscow times“.

[Vokietija] Tik 119€ ir tokios galimybės! Fantastiškas belaidis dulkių siurblys. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux i7“)
3274 2

Nuostabiai žema kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Gausybė keičiamų antgalių, labai plačios panaudojimo galimybės

Puikių savybių modelis

Išsamiau

Rusijos pajėgos visoje fronto linijoje turi ugnies ir žmonių pranašumą prieš Ukrainos pajėgas, o Kyjivas perspėjo, kad prasidėjo sunkiausias etapas – artimiausiomis savaitėmis kovos bus ypač sudėtingos.

Padidėjusiu mirtinų išpuolių skaičiumi siekiama sunaikinti traukinių infrastruktūrą ir „paralyžiuoti karinių krovinių pristatymą ir judėjimą“ prieš planuojamą Rusijos puolimą, sakė šaltinis.

 

„Tai standartiniai veiksmai prieš puolimą“, – pridūrė jie.

Rusijos gynybos ministerija penktadienį pranešė, kad jos pajėgos penktadienį smogė „vakarietiškiems ginklams ir karinei įrangai“, gabenamiems geležinkeliais Donecko srityje, taip pat taikėsi į geležinkelio objektus Charkivo srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(23)
(-21)

Komentarai ()

Susijusios žymos: