„Dabar Putino kareiviai sužinos. O tada tai prasidės...“  ()

Ivanovo sulaikymas tikrai turės įtakos karo Ukrainoje eigai.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Минобороны России (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=TFgno7PBWBg&t=6s

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-28 „Dabar Putino kareiviai sužinos. O tada tai prasidės...“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gynybos viceministras Timūras Ivanovas buvo apkaltintas kyšininkavimu Rusijoje ir uždarytas į areštinę. Kartu su Rusijos gynybos ministerijos vadovu Sergejumi Šoigu jis dirbo beveik 8 metus.

Ivanovo sulaikymas tikrai turės įtakos karo Ukrainoje eigai. Apie tai „24 kanalui“ pasakojo rašytojas, publicistas, visuomenės veikėjas, Rusijos opozicionierius Rostislavas Murzagulovas ir pridūrė, kad tokie įvykiai pirmiausia palies elito spaudimą patiriančius asmenis.

„Galime tik įsivaizduoti, kaip į tokias naujienas reaguos dabar apkasuose sėdintys rusų šauktiniai, taip pat ir jiems vadovaujantys. Jie nėra pagrindiniai karo naudos gavėjai, bet nuvyko ten „pagal spaudimą“, – sakė Murzagulovas.

[Vokietija] Tik 119€ ir tokios galimybės! Fantastiškas belaidis dulkių siurblys. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux i7“)
3265 2

Nuostabiai žema kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Gausybė keičiamų antgalių, labai plačios panaudojimo galimybės

Puikių savybių modelis

Išsamiau

Rusai priversti pasirašyti sutartis ir eiti į frontą. Priešingu atveju jiems grasinama susidorojimais. Taip dauguma rusų kovotojų atsidūrė mūšio lauke. Tai gali paaiškinti tokį didelį dezertyrų skaičių Rusijos armijoje.

Dabar Putino kareiviai sužinos, kiek Šoigu ir Ivanovas pavogė. Tik įsivaizduokite, kaip tai atsilieps jų kovinei dvasiai, nors anksčiau ji irgi nebuvo aukšto lygio, o dabar bus dar blogesnė“, – pastebėjo Rusijos opozicionierius.

 

Be to, po tokių žinių kovotojams vis tiek gali būti liepta šturmuoti ir užimti kažkokį mažą kaimą. Sunku įsivaizduoti, kaip jie jausis ir kiek ilgai galės vykdyti nusikalstamus įsakymus.

„Tokiu būdu viskas greitai pasieks tašką, kai kariai numes kulkosvaidžius ir grįš į savo kaimus. O tada prasidės sėkmingas Ukrainos kontrpuolimas“, – sakė Murzagulovas.

Todėl vienintelė galimybė okupantams – pasiduoti. Nors juos griežtai kontroliuoja, nes rusų vadai supranta, kad daugeliui nelaisvė yra geriausias pasirinkimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(7)
(130)

Komentarai ()

Susijusios žymos: