„Informuoju.“ Ką skelbia Syrskis  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas Oleksandras Syrskis informavo Vakarų partnerius apie sudėtingą operatyvinę ir strateginę padėtį fronte, kuri turi tendenciją blogėti.



© President Of Ukraine (CC0 1.0 DEED) | https://www.flickr.com/photos/president_of_ukraine/53375081086

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai jis rašė savo socialiniame tinkle „Facebook“.

Pasak jo, eiliniame „Ramšteino“ formato Kontaktinės grupės dėl Ukrainos susitikime jis kalbėjo „apie skubų raketų, šaudmenų, ginklų, karinės įrangos poreikį ir svarbų jų atvežimo laiku vaidmenį“.

„Aš savo ruožtu informavau koalicijos dalyvius apie sudėtingą operatyvinę ir strateginę padėtį, kuri turi tendenciją blogėti; apie priešo oro smūgių prieš energetikos infrastruktūros objektus įgyvendinimo ypatumus; apie mūsų skubius raketų, šaudmenų, ginklų, karinės įrangos poreikius ir svarbiausią jų tiekimo laiku vaidmenį“, – sakė O. Syrskis.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Masiškai perkami kampinai šlifuokliai, 100Ah 1280W LiFePO4 akumuliatoriai, portabilūs lituokliai, saulės panelės ir kt. (Video)
3945 1 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-15

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Drillpro“ - kampinis šlifuoklis su 1 arba 2 baterijomis, įkrovikliu

2) „SUNHOOPOWER“ - 12.8V 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

3) „Mudiro M-AH21“ - 8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

4) „Drillpro PTS200 V2“ - portabilus 100W elektrinis lituoklis

5) Akumuliatorinis tiesinis pjūklas su 4 peiliais

6) „Oscal PM“ - 200W portabilios saulės panelės

Išsamiau

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas padėkojo kontaktinės grupės dalyviams ir asmeniškai JAV gynybos departamento vadovui Lloydui Austinui už nuoseklią paramą Ukrainai.

Ukrainos stebėsenos projektas „DeepState“ penktadienio vakarą pranešė, kad Rusijos kariams pavyko pralaužti gynybą Charkivo srities Kupjansko rajone.

Tuo pat metu aktyvus Rusijos puolimas tęsėsi Donecko srityje, kur Rusijos kariai savaitės pradžioje taip pat pralaužė frontą. Pasak „DeepState“, Rusijos kariai užėmė Solovjovo ir Semenovkos kaimus į pietus nuo Očeretino. Ukrainos ginkluotosios pajėgos šios informacijos oficialiai nepatvirtino.

 

Anksčiau JAV įsikūręs Karo studijų institutas (ISW) įspėjo, kad Rusijos kariuomenė artimiausiomis savaitėmis greičiausiai suintensyvins puolamąsias operacijas, siekdama pasinaudoti Ukrainos pažeidžiamumu prieš atvykstant JAV karinei pagalbai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(20)
(31)
(-11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: