[ŽT] Neperspektyvus niekam nereikalingas asmuo. Įvardinta „šventoji auka“ Rusijoje  ()

Rusijoje represijos pirmiausia taikomos „užsienio agentams“, opozicijai, disidentams. O tada sistema pradeda ryti savus. Vienas žmogus greitai tai patirs savo kailiu.



© Mil.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Sergey_Shoigu_in_2023#/media/File:2023_Moscow_Victory_Day_Parade_19.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu yra absoliučiai beviltiškas, nenaudingas žmogus, ir taps „šventa auka“, mano Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas. Neseniai Šoigu pavaduotojas buvo sulaikytas dėl įtarimų kyšininkavimu.

Podoliakas mano, kad Šoigu iš tikrųjų nevadovauja niekam. Daugiau galios jis turi gal tik vos daugiau nei metus. „Yra kitų atsakingų žmonių. Taip pat yra kitas jo pavaduotojas Ruslanas Salikovas, kuris taip pat bus suimtas. Man atrodo, kad viskam vadovauja Nikolajus Patruševas“, – sakė Podoliakas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Masiškai perkami kampinai šlifuokliai, 100Ah 1280W LiFePO4 akumuliatoriai, portabilūs lituokliai, saulės panelės ir kt. (Video)
3950 1 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-15

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Drillpro“ - kampinis šlifuoklis su 1 arba 2 baterijomis, įkrovikliu

2) „SUNHOOPOWER“ - 12.8V 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

3) „Mudiro M-AH21“ - 8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

4) „Drillpro PTS200 V2“ - portabilus 100W elektrinis lituoklis

5) Akumuliatorinis tiesinis pjūklas su 4 peiliais

6) „Oscal PM“ - 200W portabilios saulės panelės

Išsamiau

Jis pažymėjo, kad Rusijos gynybos ministerija ir saugumo pajėgos turi „monstrišką“ požiūrį į Rusiją, kuris galiausiai sukels Rusijos Federacijos katastrofą. Vyksta kova ir Šoigu ją pralaimi. Bus sulaikomi jo viceministrai, o vėliau, galbūt, ir pats jis. Podoliakas mano, kad vilties Šoigu jau nėra.

(43)
(1)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: