[ŽT] Brangus žaisliukas. Šio lėktuvo rusai neprileidžia prie fronto linijos  ()

Su-57 yra rusiškas penktos kartos naikintuvas. Ypatingai pažangus ginklas, minimas toje pačioje kategorijoje su amerikietiškais F-22 ir F-35. Tai neabejotinai yra pažangiausias rusų naikintuvas. Ir į karą prieš Ukrainą jis neskrenda.


Su-57
Su-57
© Vladislav06112019 (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Sukhoi_Su-57#/media/File:%D0%A1%D1%83-57.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai slepia Su-57 nuo Ukrainos oro gynybos sistemų. Jei jis ir atakuoja taikinius Ukrainoje, tai tik iš labai toli. Ukrainos oro pajėgų atstovas Ilja Jevlašas teigia, kad Su-57 yra per daug brangus barškutis, žaislas, kad rusai rizikuotų jį prarasti.

Su-57 buvo sukurtas pakeisti MiG-29 ir Su-27. Rusija manė, kad šiuos naikintuvus pirks ir Indija, bet jai Su-57 pasirodė per prastas. Rusija vis dar svajoja apie Su-57 eksportą. Bet čia išryškėja didelė rizika – jei Su-57 būtų numuštas Ukrainoje, tai stipriai pakenktų šio naikintuvo įvaizdžiui tarptautinėse rinkose. Juk Su-57 yra penktos kartos naikintuvas ir turėtų būti labai sunkiai pastebimas radarais.

[Vokietija] Pamaitins net elektromobilį! Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės + saulės panelės. Ribotas kiekis (Video, „OUKITEL P2001E“)
5421 6

Nuostabi kaina

Su saulės panelėmis

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Su-57 pirmam skrydžiui pakilo 2010 metais, tarnybą pirmieji tokie naikintuvai pradėjo po gero dešimtmečio. Rusija ir dabar turi gana nedidelį Su-57 skaičių. Ir nedaug pilotų, galinčių juos valdyti. Taigi, karui Su-57 yra nepasiruošęs.

 

Tai, beje, turėtų priminti kitą rusų ginklą. Pažangiausias rusų pagrindinis kovos tankas „Armata“ kare irgi nedalyvaus, nes yra per brangus. Tiksliau, neegzistuoja – nėra „Armata“ tankų, kurie būtų paruošti kovai. O jei yra, jie nekariaus, nes bus sunaikinti, o tai pakenks rusų norui eksportuoti savo ginkluotę. 

(28)
(2)
(26)

Komentarai ()