„Ten 150 karinių objektų.“ Artėja didelė audra  ()

Gavusi tolimojo nuotolio ginklų iš sąjungininkų, Ukraina padidins savo smogiamųjų pajėgų mastą. Tarp pirmųjų taikinių tikriausiai bus laikinai okupuotas Krymo pusiasalis.



© Kelly Michals (CC BY-NC 2.0 DEED) | https://www.flickr.com/photos/rocbolt/40048370083

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, aviacijos instruktorius ir karo ekspertas Romanas Svitanas.

Pastarosiomis dienomis Kryme buvo neramu. Pranešama, kad Sakų srityje „griaudėjo“. Laikinai okupuotame pusiasalyje priešas supanikavo po to, kai iš JAV į 305 kilometrų atstumą buvo perkeltos ATACMS raketos. Be to, „The New York Times“ rašė, kad šios tolimojo nuotolio raketos skirtos specialiai Kerčės tiltui.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2222 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

„Kai ten veikė ADM-160 MALD raketa, kuri naudojama kaip priešlėktuvinės gynybos kliūtis, pati į save kviesdama ugnį, tuo pat metu radarai ir dronai pusiasalyje aptikdavo priešo žemė-oras raketų pozicijas.“, – aiškino Svitanas.

Taigi rusai puikiai supranta, kad artimiausiu metu bus smogta Krymui, stacionariems kariniams objektams, jų yra daugiau nei 150. Būtent tai yra užduotis ATACMS tipo balistinėms raketoms, kurių veikimo nuotolis siekia 300 kilometrų. Tikėtina, kad per tris dienas smūgis gali būti įvykdytas“, – pabrėžė ekspertas.

 

Šiuo metu ypač didelį nerimą turėtų kelti Sakų ir Novofedorovkos miestai, kuriuose įsikūrę priešo valdymo centrai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(160)
(1)
(159)

Komentarai ()