„Puola kaip pasiutę.“ Ką įsakė Šoigu  ()

Rusijos gynybos ministerija patvirtino išpuolius.



© Mil.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:CombatLaunching2018-20.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puola kaip pasiutę. Rusijos okupantai atakavo geležinkelio objektus trijuose Ukrainos regionuose po to, kai Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu pažadėjo suintensyvinti atakas dėl amerikiečių ginklų tiekimo į frontą atnaujinimo.

Apie tai rašo „The Moscow Times“.

Balandžio 25 dieną Rusijos kariai paleido raketą Udačnės kaime, Donecko srityje, geležinkelio stotyje. Dėl to žuvo trys Ukrainos geležinkelių darbuotojai: 26 metų Bohdanas Kovaliovas, 26 metų Michailas Bandrivskis ir 37 metų Sergejus Kuznecovas. Dar keturi buvo sužeisti ir buvo paguldyti į ligoninę.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2218 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Rusijos kariai pradėjo antrąją raketų ataką prieš geležinkelio stotį Balakleya mieste, Charkivo srityje. Trys Ukrainos geležinkelių darbuotojai ir dar dešimt civilių buvo sužeisti. Charkivo regiono administracijos vadovo Olego Sinegubovo teigimu, apšaudymo metu sužeisti žmonės buvo priemiestiniame traukinyje Charkivas-Iziumas. Raketa, tikriausiai „Iskander-M“, nukrito 15 metrų nuo traukinio, sunaikindama atšakos, vedančios iš Charkivo į Donbasą, bėgius.

 

Rusijos kariuomenė taip pat smogė geležinkelių infrastruktūrai Smeloje, Čerkasų srityje. Regiono vadovas Igoris Taburecas pranešė apie šešis nukentėjusiuosius. Visi jie buvo nesunkiai sužaloti ir atsisakė guldyti į ligoninę.

Rusijos gynybos ministerija patvirtino išpuolius prieš geležinkelio objektus Donecko ir Charkivo srityse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(3)
(35)
(-32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: