Putinas gavo labai svarbų dokumentą. Kas jame  ()

Putinas gavo prognozę su tiksliomis didelio karo su NATO pradžios datomis.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=781362790843468&set=pcb.781362854176795

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didelis karas tarp šalies agresorės Rusijos Federacijos ir Šiaurės Atlanto sutarties organizacijos narių gali prasidėti jau šiais metais.

Tai paskelbė Rusijos „Telegram“ kanalas „Kremliovskaja tabakiorka“, remdamasis duomenimis iš savo šaltinių.

Kartu kanalas pridūrė, kad šaltinis įvardija kad labiau tikėtina didelio karo tarp Rusijos Federacijos ir NATO pradžios data yra 2025–2027 metai. Toks dokumentas su Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos prognoze, kaip patikslina šaltinis, buvo perduotas Kremliaus vadovui Putinui.

[Vokietija] Tik 119€ ir tokios galimybės! Fantastiškas belaidis dulkių siurblys. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux i7“)
3274 2

Nuostabiai žema kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Gausybė keičiamų antgalių, labai plačios panaudojimo galimybės

Puikių savybių modelis

Išsamiau

Kartu vienas iš pašnekovų leidiniui teigė, ekspertai rekomenduoja ruoštis rimtam kariniam susirėmimui su Vakarais, kuris įmanomas net ir dabar.

„Juk mes atsakysime dėl ginklų perdavimo Kyjivui ir visą kitą pagalbą JK, JAV ir visiems kitiems. O jeigu staiga jiems trūks kantrybė ir jie mums atsakys. Tačiau šiais metais karo veiksmų su NATO tikimybę laikome maža.“

 

Kalbant apie paskelbtas datas 2025-2027 m., tai, remiantis paskelbta informacija, „konfliktas, labai tikėtina, prasidės šiomis datomis

Galiausiai, cituodamas iš kito žvalgybos šaltinio gautą informaciją, šaltinis pridūrė, kad daug kas priklauso nuo to, „kaip ir kada užbaigsime „specialiąją karinę operaciją“. Tačiau šiuo klausimu šaltinis galiausiai pridūrė: „viskas miglota“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(30)
(-15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: