Į kovą metami „modernizuoti koviniai tvartai.“ Miršta iš juoko visas internetas. Rusai prisižiūrėjo per daug filmų (Foto)  (3)

Rusai taip „modernizuoja“ savo techniką, kad socialiniai tinklai leipsta iš juoko.


„Modernizuotas“ tankas
„Modernizuotas“ tankas
© Matthew Moss (Atvira licencija) | https://twitter.com/historicfirearm/status/1783471644599591155?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1783471644599591155%7Ctwgr%5E5e4a8f8d7675ac93b92d7

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai rusai išleido daugybę labai keistų transporto priemonių, lyg paimtų iš „Mad Max“ visatos arba iš žaidimo „Command & Conquer: Generals“. „Kovinis tvartas“ evoliucionavo ir gavo naujų priedų – užuolaidų, rašo Lenkijos portalas „Wirtualna Polska“.

Rusai nenustojo naudoti mėgėjiškai modifikuotų tankų, kurie atrodo kaip šarvuoti „vėžliai“ arba „tvartai“. Daugiausia filmuotos medžiagos apie šias transporto priemones yra iš Krasnohorivkos apylinkių. Tačiau pats dizainas vystosi, nes naujausiuose vaizduose matyti vienetai su priekyje pritvirtintomis grandinėmis, primenančiomis užuolaidas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Vaizdo registratoriai, „Xiaomi“ orų stotelės, kampiniai šlifuokliai, suktukai, pjūklai, frezos (Video)
4040 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „VKRVKN“ - 20V kampinis šlifuoklis su baterija, įkrovikliu

2) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

3) „Xiaomi DUKA Atuman TH1“ - 2 vnt., drėgmės ir temperatūros matuokliai

4) „VIOLEWORKS“ - 32V suktukas su 2 baterijomis, įkrovikliu, lagaminu ir antgaliais

5) „VIOLEWORKS“ - akumuliatorinis tiesinis pjūklas su 4 peiliais

6) Elektrinė freza - 1100W, 220V, 35000rpm

Išsamiau

Teoriškai jos skirtos granatos ar prieštankinės raketos kovinei galvutei susprogdinti atokiau nuo pagrindinio tanko šarvo. Tačiau papildomos užuolaidos tanko įgulos matomumą riboja dar labiau.

Tokio tipo transporto priemones rusai naudoja kroviniams arba pėstininkų puolamosioms grupėms gabenti ant transportavimo tikslams pritaikyto variklio dangčio.

 

Teoriškai tai turėtų apsaugoti nuo artilerijos šrapnelių ir nedidelių prieštankinių ginklų su kovine galvute. Priklausomai nuo panaudotos medžiagos, ji gali būti veiksminga (šarvo plokštės, pasiskolintos, pavyzdžiui, iš BMP-1) arba nenaudinga (metalo laužas, pavyzdžiui, poros sluoksnių skardos, nuimtos nuo stogo ar garažo).

„T serija įžengia į faraono erą.“

„Mechanizuoti tvartai, na ir laikai!“

„Daugiau metalo, kurį bus galima perdirbti po mūšio!“, šaiposi komentatoriai iš tokių „modernizacijų“ socialiniame tinkle „X“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(4)
(20)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: