Tai yra principo reikalas. „Politiniai žaidimai baigti.“ Kremliuje prasideda isterija  ()

Baigėsi žaidimai su Rusija.


JAV nusibodo žaisti nuolaidžiavimo žaidimą su Rusija
JAV nusibodo žaisti nuolaidžiavimo žaidimą su Rusija
© The U.S. Army (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Red_Flag_Alaska_-_44908765754.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Na, ką gi, viskas. Tai įvyko. Žaidimai baigti. Politiniai – taip pat, rašo politikos apžvalgininkas Sergejus Romanovas savo straipsnyje „Planeta Press“.

Atstovų Rūmai ne tik patvirtino pagalbos Ukrainai paketą. Į paketą įtrauktos oro gynybos sistemos, sviediniai, tolimojo nuotolio raketos ir... Svarbiausia, naujas laidotuvių srautas „specialiųjų operacijų didvyrių“, kvailai išvykusių kariauti į Ukrainą, artimiesiems.

Kremlius, žinoma, išplėtęs akis kartoja seną kaip pasaulis mantrą: esą naujoji JAV pagalba „nepakeis karo veiksmų pobūdžio“. V. Putinas ir D. Peskovas tai kartoja nuolat. Ypač po to, kai prieš dvejus metus Ukrainai buvo perduoti HIMARS. Rusai neteko užgrobtos Charkivo srities dalies, kelių gyvenviečių Donbase ir visko karūnos – Chersono miesto. Rezultatas akivaizdus. Nekalbant apie „dušimtuosius“ ir „trišimtuosius“ (žuvusius ir sužeistus).

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2217 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Tai yra principo reikalas. JAV nusibodo žaisti nuolaidžiavimo žaidimą. O po to seka tabu dėl tolimojo nuotolio ginklų tiekimo Ukrainai panaikinimas.

Kas iš to išeina? Sergejus Lavrovas jau isterikuoja. Vyriausiasis Rusijos diplomatijos koziris vėl grasina Vakarų šalims karu. D. Peskovas pamiršo jį įspėti apie pagalbos Ukrainai paketo „neprincipingumą“. Euforinė nuotaika jau paliko Putino kolektyvo narius, teigia S. Romanovas. Kitos civilizuoto pasaulio šalys vis dar aktyviai padeda ukrainiečiams. Amerika ne viena. Pavyzdžiui, naujų raketų perduos Didžioji Britanija. Ir tai tik pradžia.

 

Tai neprideda optimizmo kremlininkams. Juokauju, rašo apžvalgininkas, „Nemirtingasis pulkas“ buvo atšauktas pačioje Maskvoje. Mes visi mirtingi. Tai ypač pasakytina apie Rusijos karius Ukrainoje. O su naujuoju JAV pagalbos paketu mirčių Rusijos kariuomenėje tik daugės. Kaip ir smūgiai rusiškos technikos koncentracijoms okupuotose ir ne tokiose okupuotose teritorijose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(409)
(5)
(404)

Komentarai ()

Susijusios žymos: