[Patarimas] „Kodėl žmonės nori ten sėdėti?“ Trys blogiausios vietos lėktuve  ()

Keleiviai dažnai nesuvokia, kiek skrydžio metu pasirinktos sėdimos vietos gali turėti įtakos jų patogumui kelionės metu.



© OrnaW (Free Pixabay license) | https://pixabay.com/photos/flight-airplane-passengers-plane-4516478/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patarimas: nesirinkite vietų eilėje iš karto už sieninės pertvaros priešais keleivius, paskutinėje eilėje ir vidurinės eilės viduryje.

Keleiviai dažnai nesuvokia, kiek skrydžio metu pasirinktos sėdimos vietos gali turėti įtakos jų patogumui kelionės metu, nes yra kur kas prastesnės eilės nei kitos, o kai kurios vietos gali garantuoti nemalonų skrydį.

Tačiau stiuardesė „The Sun“ papasakojo apie tris blogiausias vietas lėktuve ir kodėl niekada neturėtumėte ten sėdėti.

„Visų pirma, prasčiausia eilė, mano nuomone, skrendant ekonomine klase yra iš karto už sieninės pertvaros priešais keleivius, o ne priešais kitas sėdynes. Suprantama, kodėl žmonės nori ten sėdėti, nes ten jie turi galimybę ištiesti kojas. Tačiau čia yra ir lovytės, o tai yra ta vieta lėktuve, kur labiausiai tikėtina sutikti verkiantį kūdikį“, – sakė stiuardesė.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Masiškai perkami kampinai šlifuokliai, 100Ah 1280W LiFePO4 akumuliatoriai, portabilūs lituokliai, saulės panelės ir kt. (Video)
3945 1 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-15

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Drillpro“ - kampinis šlifuoklis su 1 arba 2 baterijomis, įkrovikliu

2) „SUNHOOPOWER“ - 12.8V 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

3) „Mudiro M-AH21“ - 8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

4) „Drillpro PTS200 V2“ - portabilus 100W elektrinis lituoklis

5) Akumuliatorinis tiesinis pjūklas su 4 peiliais

6) „Oscal PM“ - 200W portabilios saulės panelės

Išsamiau

Jos teigimu, nauda yra ta, kad jei sėdėsite šioje sėdynėje, maistas ir gėrimai jums bus patiekti anksčiau nei daugumai keleivių, tačiau vis tiek patirsite nepatogumų dėl verkiančių kūdikių. Ji mano, kad dėl to ši eilė lėktuve yra pati blogiausia.

 

Stiuardesė pridūrė, kad yra ir kitų vietų, kurios būtų blogas pasirinkimas. Paskutinė eilė irgi ne pati geriausia, bet ten atsisėdus galima lengvai atlošti sėdynę, nesijaudinant dėl ​​kitų keleivių.

„Atstumas tarp eilių nedidelis. Jeigu už manęs esantis žmogus atrodo pakankamai aukštas, kad jam būtų nepatogu, jei atloščiau kėdę, aš to nedarysiu. Taigi, jei sėdite paskutinėje eilėje, esate garantuoti, kad niekas už jūsų nesėdės, todėl galėsite atlošti sėdynę kiek įmanoma toliau, nesijaudindami dėl kitų keleivių.

Tačiau yra ir kitų problemų, dėl kurių reikia nerimauti sėdint lėktuvo gale: turbulencija, kuri tą salono dalį veikia labiau nei kitas, artumas iki tualetų, maistas ir gėrimai patiekiami paskutiniai“, – pažymėjo ji.

 

Stiuardesė kalbėjo ir apie vidurines sėdynes vidurinėje eilėje, kurių, esant galimybei, visada reikėtų vengti.

„Geriausia sėdėti prie lango ir prie praėjimo – čia yra geriausios vietos patogiam poilsiui: prie lango sėdynės turi patogius atlošus, o prie praėjimo yra vieta, kur galima ištiesti kojas. Tačiau vidurinėje sėdynėje nėra nei vieno, nei kito. O jei prie to dar pridurtume, kad sėdėdamas vidurinės eilės viduryje esi įspraustas tarp kitų keleivių, nematai lango ir neturi vietos kojoms, tai tiesiog yra labai blogai“, – perspėjo striuardesė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(22)
(-6)

Komentarai ()